TalkTalk Fibre

Discussions for BiPAC 8200 series VDSL modem /router: 8200M, 8200N
Limpingadam
Posts: 12
Joined: Thu Feb 26, 2015 4:19 pm

Re: TalkTalk Fibre

Post by Limpingadam » Fri Feb 27, 2015 12:29 pm

Yes it has a green tick, it basically says 0/0 up/down

then cycles then says no connection.

billion_fan
Posts: 5048
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: TalkTalk Fibre

Post by billion_fan » Fri Feb 27, 2015 12:45 pm

Limpingadam wrote:Yes it has a green tick, it basically says 0/0 up/down

then cycles then says no connection.
So it dropping sync with VDSL line, hence you are unable to connect, when did you purchase the router? and who from?

Limpingadam
Posts: 12
Joined: Thu Feb 26, 2015 4:19 pm

Re: TalkTalk Fibre

Post by Limpingadam » Fri Feb 27, 2015 12:54 pm

billion_fan wrote:
Limpingadam wrote:Yes it has a green tick, it basically says 0/0 up/down

then cycles then says no connection.
So it dropping sync with VDSL line, hence you are unable to connect, when did you purchase the router? and who from?
Ebay trader, brand new only got it yesterday

billion_fan
Posts: 5048
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: TalkTalk Fibre

Post by billion_fan » Fri Feb 27, 2015 12:58 pm

Limpingadam wrote:
billion_fan wrote:
Limpingadam wrote:Yes it has a green tick, it basically says 0/0 up/down

then cycles then says no connection.
So it dropping sync with VDSL line, hence you are unable to connect, when did you purchase the router? and who from?
Ebay trader, brand new only got it yesterday
You will need to return it, as it doesn't seem to want to stay synced with your line, you can also click on the blue 'VDSL' word under 'Port Status' to check your connection speeds if you are synced.

Limpingadam
Posts: 12
Joined: Thu Feb 26, 2015 4:19 pm

Re: TalkTalk Fibre

Post by Limpingadam » Fri Feb 27, 2015 1:55 pm

Balls, Thanks for your responses, I may just upgrade to model above. Just got to sell my 7800 now

billion_fan
Posts: 5048
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: TalkTalk Fibre

Post by billion_fan » Fri Feb 27, 2015 2:12 pm

Limpingadam wrote:Balls, Thanks for your responses, I may just upgrade to model above. Just got to sell my 7800 now
The 8800 series should be fine

Barryboype
Posts: 3
Joined: Tue Jul 02, 2019 7:08 am
Location: United Kingdom
Contact:

TalkTalk Fibre

Post by Barryboype » Thu Jul 04, 2019 11:57 pm

no i have never connected to fibre before and wondering if the converted boxes is all i need to hook to fibre. Just asking a question. Isnt this what this board is for?????

billion_fan
Posts: 5048
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: TalkTalk Fibre

Post by billion_fan » Fri Jul 05, 2019 9:18 am

Barryboype wrote:
Thu Jul 04, 2019 11:57 pm
no i have never connected to fibre before and wondering if the converted boxes is all i need to hook to fibre. Just asking a question. Isnt this what this board is for?????
If you have a FTTC connection, then our 8800/8900 will work as they support VDSL

Post Reply