Port Forwarding - Help & Advice Please

Discussions for BiPAC 8200 series VDSL modem /router: 8200M, 8200N
Post Reply
stevet
Posts: 1
Joined: Wed Feb 19, 2014 1:41 pm

Port Forwarding - Help & Advice Please

Post by stevet » Wed Feb 19, 2014 1:48 pm

Hi, I am new to this forum, so i apologize if my questions are a bit naive. I have a Bilpac 8200N router which my broadband provider supplied. I can gain access to some of the settings but not all and they are not willing to provide any support...unfortunately i do not have another broadband supplier to choose from.

I want to improve my home security by adding a DVR and have access to the stored pictures/movement on my PC and iPhone...could anyone please offer some help or advice on the port forwarding..?

Many thanks

billion_fan
Posts: 5048
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: Port Forwarding - Help & Advice Please

Post by billion_fan » Thu Feb 20, 2014 9:54 am

1. Login to the router on http://192.168.1.254
2. Use the username 'admin' and the password 'admin' to login
3. Click on 'Advanced >> Configuration >> Virtual Server >> Port Mapping'
4. In the 'Application' section enter a name for your reference
5. Change the 'Protocol' to one needed for your CCTV either TCP or UDP or both TCP/UDP
6. In the 'Internal IP Address' enter the IP address of your CCTV camera
7. In the 'External Port' section enter the ports you need to open eg 8080 to 8080
8. In the 'Internal Port' enter the same port number eg 8080
9. Click on 'Add'

ElaineBommA
Posts: 1
Joined: Thu Sep 26, 2019 12:07 am

Port Forwarding Help Advice Please

Post by ElaineBommA » Mon Jan 27, 2020 7:21 pm

Hi,

I have a problem with hosting/port forwarding in EE.

I opened all required ports 33334 UDP/TCP, 33335 TCP, 33336 UDP/TCP.

My router: Mi Router 3C

Can you help me what I can do to fix this problem?

If you need more information router settings or so I will answer as soon as possible.

Thank you
_Johnsmith_

billion_fan
Posts: 5048
Joined: Tue Jul 19, 2011 4:30 pm

Re: Port Forwarding Help Advice Please

Post by billion_fan » Tue Jan 28, 2020 9:24 am

ElaineBommA wrote:
Mon Jan 27, 2020 7:21 pm
Hi,

I have a problem with hosting/port forwarding in EE.

I opened all required ports 33334 UDP/TCP, 33335 TCP, 33336 UDP/TCP.

My router: Mi Router 3C

Can you help me what I can do to fix this problem?

If you need more information router settings or so I will answer as soon as possible.

Thank you
_Johnsmith_
This is the BIllion UK fourm, for Billion UK users, we only cover Billion UK models

Post Reply